Szaszaki Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Witam. Jak dotąd dodałem zdjęcia trzech swoich modeli. Niestety strony z których korzystałem po wstawieniu zdjecia na forum robily się dość małe przez co nie wyraźne. Z jakich stron Wy korzystacie że zdjecia które dodajecie na forum są w orginalnym dużym rozmiarze ? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Ja umieszczam zdjęcia w rozdzielczości 800 x 600 na stronie http://imageshack.us/. Kopiuję stamtąd link bezpośrednio do zdjęcia (Direct Link) i wstawiam go do postu w następujący sposób: [img=link_do_mojego_zdjęcia] I to wszystko. W poście wyświetlają się od razu fotki w rozdzielczości 800 x 600. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaszaki Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Dziękuje. Dokładnie tego potrzebowałem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Run111 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Możesz spróbować tytaj photobucket.com jest za darmo, trzeba się tylko zarejestrować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi