Gość Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Cześć witam wszystkich bardzo serdecznie Chciał bym zaprezentować jeden z moich modeli a mianowicie Peterbilta Revella (wcześniej to był Alaskan Hauler , a po zmianie poprostu Peterbilt ) model zrobiony 2 lata temu ( Na nim się uczyłem sklejać modele ) jakiś tydzień temu wygrzebałem go ze strychu z kartonu i postanowiłem trochę odnowić ten złom zmieniłem kraty na przednim zderzaku i dałem nowe uchwyty(chyba tak to sie nazywa ) Dobra koniec gadania teraz fotki : A zapomniałem dodać model molowałem areografem jak by ktoś pytał :P Model nie jest idealny ale mi się podoba i to sie chyba liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 (edytowane) Ładny kolorek, kontrastuje z czarnymi felgami . Wielkie uznanie Ci się należy za to, że wyciągnąłeś tak fajny model z ciemnego kąta na strychu i (ze złomu) zrobiłeś z niego niezłe cacko, choć nie wiem jak wyglądał przedtem . Pozdrawiam Edytowane 13 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Model ładny. Szkoda tylko że zdjęcia robione w ciemnym pomieszczeniu. Zrób kilka fotek przy pełnym oświetleniu, chętnie popatrzył bym na tylne zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Dzięki koledzy za miłe komentarze zdjęć jak wyglądał w czasie kiedy był złomem nie posiadam a zdjęcia w innym tle dodam może jutro jak starczy mi czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Prezentuje się bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Konkretny,ale przydały by się lepsze zdjęcia-robione za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 (edytowane) Nowe jeszcze ciepłe zdicęia robione za dnia tak jak chcieliście : miłego oglądania lekko postarzały silnik z mackiem no i to tyle na dziś PS jak wstawiać miniaturki zdięć?? sorry za jakość zdięć ale przy takiej pogodzie trudno sie robi zdięcia a z lampą błyskową dziwnie wychodzą (tylko do połowy są oświetlone ) Edytowane 14 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Fajny moim zdaniem kolory świetnie spasowane i dzięki temu model prezentuje się tak fajnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi