Abominus Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Witam! Przedstawiam relację z budowy tego włoskiego bombowca. Model w wykonaniu firmy Airfix co równa się oczywiście ze średnią jakością wykonania modelu. Mało dokładne części, ubogie wnętrze ale trzeba sobie jakoś radzić. Niestety fotki zacząłem pstrykać już w dość zaawansowanej fazie budowy czyli po sklejeniu kadłuba i doklejeniu skrzydeł: Tragiczne połączenie i nie wiadomo co ze szparą zrobić Tu widać jak bardzo części do siebie pasowały hehehe Już z silnikami i śmigłami. Łopaty śmigieł jeszcze muszę poszlifować. A tutaj gondola dolnego strzelca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Witam. Kup lepiej model italerki. Jest o wiele lepszy, części dosyć dobrze pasują. A kokpit jest w miare bogaty, ale nie wiem co dał airfix. Pozd:Arek17 Ps.Gdzieś na forum sa zdjecia mojego, troche nie wyrazne te zdjecia, ale sam ocenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 Prace idą pełną parą. Z rzeczy niedoklejonych zostały już tylko torpedy. Model pomalowany jak narazie tylko na górnej powierzchni. Idą na to plamy tylko nie wiem jak by je tu dobrze wykonać. Potem spód, reszta pierdół, kalki, brudzenie i galeria. Skromna fotka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi