Michał94 Napisano 12 Grudnia 2006 Share Napisano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Bardzo miło mi się go kleiło Prosze o ocene i wskazówki. Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 14 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2006 Czemu nie chcecie mi opisać :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 Widocznie nie maja Ci nic do zarzucenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 Model robiłeś chyba na szybko, to co wrzuca sie w oczy: widoczne smugi po pędzelku, powyjeżdżałeś pędzelkiem na inne kolory, nie zbyt dokładnie obrobiłeś krawędzie przed malowaniem, nie wiem czy czarna plama na lotce jest celowa czy to odcisk brudnego palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 14 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2006 Macie racje model mi nie wyszedł niestety. Robiłem go jakiś rok temu i jeszcze nie wiedziałem że farbe się rozpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 Podzielam zdanie Tornada widać smugi po pędzlu i jakiś dziwną plamkę na lotce jak i nie zaszpachlowałe/wyszlifowałeś krawędzi skrzydeł.Na fotce spodu widać nie poamlwane działka.A ogólnie model fajny! A i mógłbyś podać z jakiejh firmy tomodel i jaka to wersja skala (widać że 72). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Na tej fotce widać, że nie bardzo miałeś chęć na oszlifowane krawędzi spływu....... o lekko rozchylonych (jak język grzechotnika) lufach nie wspomnę..........ale jak na początek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 18 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2006 od czasu kiedy go sklejałem upłyneło wiele wody w rzece, jaśli chodzi o tamten okres to mój najlepszy model, początki zawsze są ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi