maciekw Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Na jednym ze zdjęć widać mój aparat Cały dach jest chromowany. Ma to służyć temu, aby nie było ostrego przejścia z tyłu dachu, gdzie z niebieskiego (malowanego dachu) przechodzi w niemalowany (chromowany). Sam model jest dość nowy na rynku. Bardzo ładnie odlane części, łącznie ze wszystkimi wlotami/wylotami (itp.) powietrza. Niestety ma jedną wadę- jest dość drogi. Możliwe, że z tym modelem wystartuję w III ZKM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekC Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Wygląda bardzo fajnie. Niestety nie mogę zrozumieć dlaczego życzą sobie za niego aż 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 Ja dałem za niego zdaje się 170PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 MarekC Ostatnio wszystkie nowości to koszta ok 150 zł.... Model ciekawy, ale to nie moja półka. Ps ale ten "chrom" dach... Bzidalllll.... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi