Nexus Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 To będzie trochę nietypowa galeria. Nie jestem autorem tej figurki, ale tak bardzo mi się spodobała, że poprosiłem jej twórcę, Marcina Przybyłka, o zdjęcia. Widząc co zrobił ze Space Marinem, którego inbox znajduje się TUTAJ, nie mogłem się oprzeć przed wstawieniem na forum. Niestety tło dla Kosmicznego Marine było tak banalne, że postanowiłem je zmienić. Z pomocą przyszedł mi drugi przyjaciel i machnął matte painting do każdego ze zdjęć. Chwała mu za to! Dosyć gadania, czas coś zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Fajny jest, szkoda że do chaosu nie ma takich dużych figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Witam. To dobrze że pokusa zwyciężyła, bo zdjęcia są fajne a figurka wymiata. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Niezły piechociarz... Zdjęcie nr5 chyba najbardziej mi się podoba. Zresztą cała seria udowadnia, że nasz piechociarz morski starym wyjadaczem jest i w niejednym systemie gwiezdnym już mordował Czy to jednorazowy produkt, czy też w kolekcji kolegi jest więcej piętnastocentymetrowych figurek ? Skoti, na otarcie łez może sklej sobie to: http://www.coolminiornot.com/store/product.php?xProd=3598&xSec=95 Jak dla mnie wystarczająco chaotycznie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 27 Października 2009 Autor Share Napisano 27 Października 2009 Więcej nie ma Biorąc pod uwagę cenę figurki, to można by zbankrutować kupując większą ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 No tak cena tego gościa powala Lordzie - całkiem fajny ten demonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Super zdjęcie zrobiłeś! W sam raz na jakiś plakat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Przedostatnie zdjęcie jest niesamowite, nic dziwnego że trafiło na główną Miałem dziś w rękach dokładnie ten model - wielkość robi wrażenie w porównaniu ze standardowym 28mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi