łsobota Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Model w zasadzie prosto z pudła - jedynie w kabinie trochę podorabiałem tego i owego. Całość malowana Gunze Hobby Color i akrylami Tamiyi. Wątek warsztatowy można obejrzećw tym miejscu. A teraz czas na zdjęcia: Edit: Pozwoliłem sobie wprowadzić małą poprawkę do układu zdjęć - Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 No jak dla mnie to całkiem ładnie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Bardzo sterylny Ale to w końcu chyba tylko prototypy były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Elegancik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 3 Listopada 2009 Autor Share Napisano 3 Listopada 2009 Bardzo sterylny Ale to w końcu chyba tylko prototypy były? Dokładnie, ten mój ma przedstawiać prototyp. Co prawda oba zbudowane egzemplarze używane były później w Chinach, i tam dostały chyba jakiś kolor, a przynajmniej tak wnioskuję choćby z tych dwóch zdjęć: Niestety, żadnych informacji na ten temat nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi