Abominus Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Jak w temacie, bez zbędnego pitolenia... Zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 (edytowane) No i ktoś skleja jeszcze stare Airfixy Nawet fajnie chociaż przy tym kamuflażu pędzel psuje troszke efekt. Mógłbys jeszcze troszke linek mu dorobić. Sam zrobiłem ten model ok 17 lat temu - specjalnie do niego kupiłem radziecki aerograf , palcem nie mogłem po malowaniu kilka dni poruszać normalnie - ale warto było - na kilku konkursach dostałem nagrody w postaci następnych modeli więc się wydatek i trud zwrócił. Teraz z sentymentu stoi sobie na najwyższej półce jako ostatni z 1:72 którego się nie pozbyłem ani nie wyrzuciłem. Oto dwie foty mojego wraku: http://img2.imagetitan.com/img.php?image=30_sm79005[1600x1200]437.jpg http://img2.imagetitan.com/img.php?image=30_sm79001[1600x1200]158.jpg Edytowane 2 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Prosze w galerii go umiescic - fajny samolot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 6 Listopada 2009 Autor Share Napisano 6 Listopada 2009 No plamki może i najlepiej nie wyszły.. fakt. Pozatym nie były robione pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Rozumiem gąbka lub waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 Ano kawałkiem gąbeczki experymentowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi