unkas Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 (edytowane) Witam wszystkich .Jest to mój pierwszy In- box więc jeśli coś będzie nie tak to wybaczcie .Pragnę przedstawić znaną wszystkim USS Arizona więc do dzieła pudełko wygląda obiecująco w środku mamy dwie połówki kadłuba oraz cztery wierze artylerii głównej i reszta elementów układanki elementy ,które doprowadziły mnie do szybszej pracy serca do modelu dołączona jest instrukcja Edytowane 3 Listopada 2009 przez Gość Cytuj
Jędrek Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 poprawiłem jeszcze nie do końca... miniaturki się nie otwierają Jędrek Cytuj
unkas Napisano 2 Listopada 2009 Autor Napisano 2 Listopada 2009 jakaś mała podpowiedz jak to uczynić ? Cytuj
Marti_nez Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 Powinno być chyba tak: [url=adres][img=adres_obrazka][/url] A jakby co to na np. Photobuckecie masz gotowe kody miniatur. Cytuj
macotra21 Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 Niewiele zostalo z tego pieknego okretu, z wody wystaje wlasciwie tylko czesc wiezy artyleryjskiej. Mam gdzies zdjecia w domu z mojej wizyty na Arizonie. Bede patrzyl jak go bedziesz budowal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi