okonek Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Kolejny juz dzisiaj unikat Sam nie wiem co o nim napisac bo jeszcze go nie sprawdzalem z dokumentacja. Do wykonania wyprasek nie ma sie co przyczepic. Czyste i bez nadlewek. Zreszta to przepak Dragona z 1987 roku. Ciekawy sposob laczenia polowek kadluba oraz ruchomych sterow na przodzie kadluba srubami. Wszystkie otwory po nich zostaja zaslepione odpowiednimy czesciami. Co do zgodnosci z orginalem to juz na pierwsze oko widac, ze do poprawki jest np. rufa ( tez nie jestem pewiem bo na fotkach orginalow widac roznice pomiedzy pierwszymi okretami seri a pozniejszymi) Pomimo to jest o niebo lepszy od produktu Revella w 400-tce. Zapodam Wam fotki i sami bedziecie mogli zobaczyc co i jak Opakowanie Czesci kadluba Porownanie z Revellem Glowna ramka (pare czesci zostalo juz wycietych przez poprzedniego wlasciciela) Pozostale czesci Instrukcja, kalki i srubki Gora kiosku do wyboru Pozostale wybrane detale PS. Pokazany Revell robiony byl kiedys prosto z pudla i bez dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 niezłe cacko na pierwszy rzut oka wygląda znośnie, ciekaw jestem jaki okaże się "w praniu", w końcu to stary Dragon, jeszcze coś mnie bierze jak zerkam w stronę Alfy.. i największa ciekawostka czy szeptana po kątach Zvezda to będzie właśnie ten model czy całkiem coś nowego Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2006 Prawdopodobnie skoro serwują ostatnio modele Dragona będzie to właśnie ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Niezłe, niezłe, w końcu Typhoon. Ale mam wrażenie, że wersja od Allangera ciut lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi