kuba2507 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Witam To moze ja tez sprobuje swoich sil:) Jako ze czasu jest masa to dlaczego by nie ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Świetnie! Fajnie, że sie za niego bierzesz zwłaszcza, że to jeden z moich ulubionych wozów.A jaki kolorek będziesz dawał? Planujesz jakieś przeróbki? Siedze w pierwszym rzędzie i kibicuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Nic mi nie pozostaje jak tylko życzyć powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Proponuję przejrzeć temat nma innym forum. PWM jest tam temat z budowy tegoż modelu, mówię o tym abyś ustrzegł się błędów które zrobiła Tamcia, czekam na konkrety z warsztatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 12 Listopada 2009 Autor Share Napisano 12 Listopada 2009 Witam Pomyslalem sobie ze sie troszke pobawie z Slerkiem:). Pare elementow poszlo w podklad pare poszpachlowalem itd. Felgi beda prawdopodobnie takie jak na zdjeciu. A co do koloru to zastranawiam sie nad bialym bo bialego modelu slr'a nie widzialem na zadnym forum tylko czarne i srebrne Foto: Wiem ze tempo mam nieziemko szybkie:P:P Ale niestety czasu wolnego brak praca, treningi i czasu brak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Biały jest dobrym pomysłem, ale czy tu mowa o zwykłym białym czy może perle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkaluza Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Witam... Bardzo lubie tego Merca... i mam go w magazynie czeka na swoją kolej... Z zaciekawieniem Kibicuje i obserwuję.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Nie no zwykłym białym to nie.... Perła by była dobra. A ja nie mam takiego ale mam zamiar w najbliższym czasie zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 12 Listopada 2009 Autor Share Napisano 12 Listopada 2009 Oczywiscie ze z domieszka niebieskawej perly To niech tak sie stanie bedzie bialy:P A co myslicie o felgach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Oczywiscie ze z domieszka niebieskawej perly To niech tak sie stanie bedzie bialy:P A co myslicie o felgach?? Ja jestem dwa razy na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Czarne mogły by się ładnie prezentować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Mało for modelarskich przeglądasz bo białe widziałem :P prezentuje się ładnie z czerwonym wnętrzem dla kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 TUTAJ możesz zobaczyć jak wygląda model SLR'a w białym kolorze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Listopada 2009 Autor Share Napisano 13 Listopada 2009 A wiec tak:p Po pierwsze dzieki za to forum :p jakos najwidoczniej zle szukalem bo nie umialem znalesc niemieckiego:P Co do wnetrza bedzie oczywiscie czerwone bede sie wzorowal na pewnej fotce co w necie znalazlem. Chcialbym porobic pare elementow z karbonu tylko nie wiem jaka firma robi najlepsze kalki i gdzie moge dostac. Jak by ktos mogl pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 18 Listopada 2009 Autor Share Napisano 18 Listopada 2009 Tempo nie jest szalencze ale zawsze cos. fotki; Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Zdjęcia średniawe, ale jak się dobrze przjrzeć widać efekt perły , a powiedz tylko czy na masce farba została źle położona czy to plastik [między wlotami - odbicie]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Co do tego na maste to jest tasma klejaca ;) Dawno mnie tu nie bylo przeprowadzka, remont, sprawy prywatne ale w koncu jestme :P:P:P i zaczolem cos dlubac :P Jak na razie nie duzo zrobione zalanie linie i zalozone swiatla. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi