jkaluza Napisano 28 Lutego 2010 Autor Napisano 28 Lutego 2010 Witam Po Bardzo długiej nieobecności.... Wreście udało mi się wziąć do pracy i zamierzam wciągu miesiąca ukończyć prace... Teraz mała aktualizacja czyli trochę szpachlowania i szlifowania: Następna Siateczka w zderzaku... Amorki w wersji jeszcze nie ukończonej... Trochę klejenia: I elementy gotowe do malowania po szlifowaniu... I opony z felgami jakie użyję do modelu... Pozdrawiam wszystkich... Cytuj
skwarciu21 Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 No fajne felgi, amorki tez fajnie zrobione nic tylko czekac na skończenie modelu:D Cytuj
jkaluza Napisano 5 Marca 2010 Autor Napisano 5 Marca 2010 Witam Serdecznie Dzisiaj trochę aktualizacji.... Dalsza cześć z szpachlowaniem i wreszcie malowanie podkładem Gunze Surface 1200 ... To narazie wszystko... ale w niedziele jeszcze coś zmieszczę.. Pozdrawiam Cytuj
jkaluza Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Witam Wszystkich Zainteresowanych )) Mam Pytanie do grona bardziej doświadczonych modelarzy, czy obwódkę szyby przedniej malowanej na czarno to malujemy od zewnętrznej strony czy od wewnętrznej ?? I z czego zrobić najlepiej zaciski hamulcowe na tarcze?? Pozdrawiam ) Cytuj
fliper_nx Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Uszczelkę malujemy od wewnętrznej strony ale najpierw sprawdź jej kształt itd z oryginałem. Tracze hamulcowe możesz wykonać z polistyrenu, bądź zaadoptować z innego modelu. Ps grill jest dosyć krzywo wycięty, popraw go aby lepiej się prezentował. Cytuj
jkaluza Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam Serdecznie Troche zdjęć po dłuższej nieobecniści. Elementy w malowaniu: Silnik po Złożeniu... Wnętrze.... Podwożie po sklejeniu.... Troche elementów karoseri...... To wszystko na dzisiaj pozdrawiam i do jutra... Cytuj
Krzychu126 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Witaj! Wszystko wygląda świetnie Jeszcze jakbyś mógł to pomaluj stożek na inny kolor niż czarny żeby się wyróżniał trochę i może jakieś przełączniki na desce też innym kolorem Kolorystyka wnętrza bardzo mi się podoba, całość też wygląda przyzwoicie. Pozdrawiam! Cytuj
jkaluza Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam i ostatnia aktualizacja, przed umieszczeniem w galeri. Troche fotek: To na tyle... Pozdrawiam. Cytuj
jkaluza Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Co do gazetek to druluje na drukarce laserowej.... Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi