przemek298 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Napisano 17 Listopada 2009 Hmmm.... myślę że sklejam "części" jak to ująłeś dla wprawy w robieniu modeli. Nie sklejam dokładnie tego odrzutowca co zdjęcie zapodałem tylko jego malowanie, jako że jest proste i nawet mi sie podoba. Tak jak pisał D A W I D skupiam się na obróbce i spasowaniu części. Pzdr.... Cytuj
przemekgksw3 Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 Nie zapomnij o poprawieniu linii w miejscach szpachlowania. Też chciałem ten model zrobić, ale w hiszpańskim malowaniu ze spitfirem na grzbiecie, ale patrząc na jakość wyprasek chyba zrezygnuję. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 Też chciałem ten model zrobić, ale w hiszpańskim malowaniu ze spitfirem na grzbiecie, ale patrząc na jakość wyprasek chyba zrezygnuję. To malowanie (belgijskie, nie hiszpańskie) jest też w modelu Revella, który mogę szczerze polecić. Mi ten zestaw Revella - (spitfire na grzbiecie) posłużył do zrobienia agresora. Bardzo dobry zestaw, ładnie zdetalowany nawet momentami lepszy niż KF-16C z academy. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 To malowanie (belgijskie, nie hiszpańskie) jest też w modelu Revella, który mogę szczerze polecić. Rzeczywiście mój błąd , to jest belg. Ten model revella muszę zobaczyć. Cytuj
przemek298 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Napisano 24 Listopada 2009 Proszę o cieepliwość, do końca tygodnia mam rozplanowane sprawdziany. Przepraszam za przerwy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi