przemek298 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Share Napisano 17 Listopada 2009 Hmmm.... myślę że sklejam "części" jak to ująłeś dla wprawy w robieniu modeli. Nie sklejam dokładnie tego odrzutowca co zdjęcie zapodałem tylko jego malowanie, jako że jest proste i nawet mi sie podoba. Tak jak pisał D A W I D skupiam się na obróbce i spasowaniu części. Pzdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Nie zapomnij o poprawieniu linii w miejscach szpachlowania. Też chciałem ten model zrobić, ale w hiszpańskim malowaniu ze spitfirem na grzbiecie, ale patrząc na jakość wyprasek chyba zrezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Też chciałem ten model zrobić, ale w hiszpańskim malowaniu ze spitfirem na grzbiecie, ale patrząc na jakość wyprasek chyba zrezygnuję. To malowanie (belgijskie, nie hiszpańskie) jest też w modelu Revella, który mogę szczerze polecić. Mi ten zestaw Revella - (spitfire na grzbiecie) posłużył do zrobienia agresora. Bardzo dobry zestaw, ładnie zdetalowany nawet momentami lepszy niż KF-16C z academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 To malowanie (belgijskie, nie hiszpańskie) jest też w modelu Revella, który mogę szczerze polecić. Rzeczywiście mój błąd , to jest belg. Ten model revella muszę zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Proszę o cieepliwość, do końca tygodnia mam rozplanowane sprawdziany. Przepraszam za przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi