skwarciu21 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Nie wiem czy to dobry temat ale chyba tak. Więc czy wie ktoś może gdzie można dostać body kit tej właśnie supry. Chodzi mi o wszystko czyli felgi,kalki i body kit. Z góry dzięki za odpowieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 http://www.a2zhobbies.com/AMT/Movies_and_Television/AMT-1980.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 18 Listopada 2009 Autor Share Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki ale o tym modelu to wiedziałem nawet był kirka razy na allegro wystwiany. Ale ten model to jest tak średnio odwzorowany i orginal od modelu się różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Samego body kitu i innych elementów raczej nie dostaniesz. Zostaje tylko kupić model jako dawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Czesto na allegro chodzi model supry też niby lansowany na film .Pisze niby bo niemam pojęcia jaka jest jakość itd. Jak upoluje to wkleje fote! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 To body z filmu jest robione przez firmę BOMEX i kiedyś gdzieś widziałem model Supry z tym body ale w innych barwach niż z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 19 Listopada 2009 Autor Share Napisano 19 Listopada 2009 Dzięki wszystkim. Jeżeli chodzi o ten model z allegro to nieraz juz go widziałem ale go niechcem bo ten body kit jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Musiałbyś zakupić Tamki Supre, AMT na części i zrobić odpowiednie poprawki, a kolega powyżej pisał - Aoshima jak się nie myle robiła Supre Bomexa, ale model już prawie nie dostępny. EDIT między innymi taka, chociaż była jeszcze jedna pomarańczowa jak dobrze pamiętam. http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?products_id=2799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 19 Listopada 2009 Autor Share Napisano 19 Listopada 2009 Wielkie dzięki jeszcze raz ta supra jest prawie identyczna różni się chyba tylko jednym wlotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi