Misiek Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Witam Wszystkich w galerii rowerka do wożenia lodów od AMT. Jak widać udało się dobrnąć do końca, choć łatwo nie było. Wszystkie części w modelu wymagają szlifowania, więc model polecam osobom bardzo cierpliwym. Mimo wszystko prezentuje się całkiem fajnie na półeczce. A tutaj fotki gotowego modelu: Dziękuję Wszystkim za uwagę i zapraszam do kolejnej relacji. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 Brawo ta praca! :-) Jestem wielkim fanem! :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję wygranej Zdobyłeś świetną nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 gratuluję pomysłu i niesamowitej nagrody, mówiąc szczerze strasznie mi się marzyła ale był bym nieuczciwy gdyby lodziarka nie dostała 5 za nawiązanie do tematu ! strzał w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek Napisano 21 Września 2016 Autor Share Napisano 21 Września 2016 Witam, Bardzo dziękuję za oddane głosy. Naprawdę nie spodziewałem się jakiejkolwiek wygranej, więc radość tym większa. Biorąc pod uwagę, że to mój pierwszy plastik, nie oczekiwałem na zajęcie wysokiego miejsca, ale myślę że 43 pozycja w klasyfikacji generalnej jest niezłym wynikiem, który motywuje do dalszej pracy. Praca z tą materią przypadła mi do gustu, więc wkrótce ruszamy z następnym modelem Pozdrawiam, Misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi