megapol Napisano 23 Listopada 2017 Napisano 23 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 7 - Sci-Fi Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ tytuł pracy: Dzielnica obiecana - Uciekinierzy skala 1:35 Inspirację zaczerpnięto z książki o tym samym tytule Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim którzy swoimi uwagami pomogli mi w tej pracy. Tym razem przedstawiam galerię końcową w której zostały użyte różne tła, ale z całą pewnością uważam, że czarne tło najlepiej podkreśla tą pracę. Zdjęcia wklejam chaotycznie i zaznaczam, że praca nie przedstawia rezerwatu przyrody, ale ilość rodzaju roślin i zwierząt w tej pracy zobowiązuje mnie do przedstawienia ich wszystkich. Zapraszam do oglądania i komentowania w warsztacie. I mam prośbę, zatrzymajcie się na każdym zdjęciu i przyjrzyjcie się fotografii. Sprawi wam to większą frajdę niż szybkie przelecenie tej galerii. Mam nadzieję, że fotki zobaczyliście do końca i nie ziewaliście podczas oglądania. Cytuj
megapol Napisano 25 Grudnia 2017 Autor Napisano 25 Grudnia 2017 Muszę popracować nad robieniem fotek, a czarne tło wydaje mi się jednak najlepsze. I nie wyszła mi poparzona twarz "Ducha" blizny powinny być z sinym zabarwieniem. Teraz wygląda to tak, jakby nie była wyszlifowana i dopracowana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi