Gość Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Witam. Ukończyłem samolot pasażerski Avro RJ85 linii lotniczych FlyBe. Model jest moim pierwszym modelem samolotu pasażerskiego. Jakieś pytania Proszę pisać oto fotki: Cytuj
kubaszon555 Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Model bardzo sympatyczny, malowanie jest świetne, ładnie zrobiony. Jedyne zastrzeżenia mam do kabiny, tam chyba jest kalkomania nałożona? Osobiście wolę samo szkło Pozdrawiam Cytuj
Hitman Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Model również bardzo mi się podoba. Fajne malowanie, szczególnie napis. Tylko to nieszczęsne podwozie Cytuj
kubaszon555 Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 A faktycznie teraz widzę, kleiłem ten model w 98 roku (malowanie crossair) i miałem problem z podwoziem związany z prawym kołem prawego golenia, które wisiało w powietrzu. Usiłowałem naginać plastik, przesunąć ośki ,aż w końcu ułamałem hehe. Póki co stoi na półce i czeka na przemalowanie w barwy TNT, przy okazji pokombinuję z podwoziem.. Cytuj
Gość Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Co do szyby czołowej to tak. Na szybie jest kalkomania ale była pęknięta U mnie jest tak samo z tym podwoziem próbowałem spiłować ale nic z tego Cytuj
Łukasz Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 KonDi, dlaczego na niepomalowane oszklenie kokpitu nałożyłeś kalkomanię? Powinieneś był pomalować je na biało, a następnie nałożyć kalkomanię. Cytuj
Gość Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Nie wiedziałem ze tak trzeba. Dzięki za uwagę na następny raz będę wiedziec. To mój pierwszy pasażer. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi