ksiadz Napisano 10 Marca 2011 Napisano 10 Marca 2011 Witam. Przedstawiam Wam kolejny model w mojej ostatnio ulubionej skali. Niestety wyparstki pozostawiają dużo do życzenia sporo nadlewek o spasowaniu już nie wspomnę. Model pozostawiłem błyszczący ponieważ bardziej przypadł mi do gustu w tej formie. Zapraszam do galerii: Tutaj małe porównanie skali F-19 od italerki w 1:72 robiony 10 lat temu malowany pędzlem: Pozdrawiam Cytuj
szarymouse Napisano 10 Marca 2011 Napisano 10 Marca 2011 Ciekawa maszynka ;) szkoda że czarny ma to do siebie, że zawsze widać na nim wszystkie drobinki kurzu szczególnie błyszczący zawsze to trochę psuje efekt Cytuj
Peter_D Napisano 10 Marca 2011 Napisano 10 Marca 2011 Ten maluch od Revella to tzw. PieceOfCrap. F-19 Krzywy - taki chyba codename powinien mieć ten samolot ;) Brak zaślepek do wlotów. Stateczniki jakieś takie obłe ble ;) Robiłem go ostatnio dla mojej lubej i musiałem sporo modyfikacji wprowadzić by wyglądał jak z naszej planety ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi