kowal76 Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 Przedstawiam kolejny model z początków mojego sklejania i zapraszam do komentowania. MiG 29 Italeri 1/72 Pozdrawiam Grzegorz Cytuj
JaackDanieLs Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 w skali od 1 do 10 daje 10 malowanie i wykonanie takiego modelu trudnego tez go skleilem ale bez malowania i nie powiem bo latwy nie byl.. Cytuj
Karol_Max Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Bardzo przyjemny modelik, ale jak dasz mu jeszcze małego washa to będzie miodzio A poza tym bardzo ładne dysze, mógłbyś może napisać jak takie zrobić? Cytuj
AFI Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Model przyjemny , co mi sie rzucilo w oko, to tylko ta oslona kabiny. Cytuj
kowal76 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Napisano 26 Listopada 2011 Witam Karol_Max napisał : Bardzo przyjemny modelik, ale jak dasz mu jeszcze małego washa to będzie miodzio A poza tym bardzo ładne dysze, mógłbyś może napisać jak takie zrobić? Dysze były malowane mieszanką farb pactry czarnej i aluminium , póżniej użyłem metody suchego pędzla. A co do washa to jescze nie próbowałem tej metody ,w tym tygodniu kupuję sprężarkę z aerografem (w końcu !), więc zacznę malować precyzyjniej i spróbuję także pierwszego washa. Pozdrawiam Grzesiek Grzesiek Cytuj
Karol_Max Napisano 27 Listopada 2011 Napisano 27 Listopada 2011 No dzięki i czekam z niecierpliwością na kolejne modele (miejmy nadzieję że lepsze ) Cytuj
Gość Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Model niezły, tylko taki płaski się wydaje. I tak jest OK- 8/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi