METYS Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Model zrobiony tylko dlatego, że szkoda mi go było wyrzucić ze względu na BigEda który do niego dokupiłem. Niestety blachy przerosły moje możliwości i całkowicie odebrało mi to frajdę z budowy, jedna wrodzone skąpstwo kazało mi go dokończyć, bez serca co zresztą widać. Teraz stoi w barku za szybą i prezentuje się koło butelek z trunkami wszelkiej maści, co znacząco poprawia jego odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Mój ulubiony Amerykaniec... Ale nie podobają mi się odarcia farby. Wyglądają, jakby na niemalże nowej powłoce na złość malującemu wydrapał kozikiem wzorki... Nie oddzielałeś powierzchni sterowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi