jonnym Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Witam.Jak w temacie, pierwszy od chyba dwudziestu lat moj model FW 190 z zestawu Dragona.Nie jest to prosty model ale z pomocą dobrych ludzi ktorzy mnie pokierowali ukonczyłem go (podziekowania dla Kuby). Model wykonałem z pudła bez zadnych bayerów, jedynie dodane sa pasy Edka i kalki print Scale z malowaniem z norwegii JG5 Karl Heinz Koch. Malowanie mało znane i dlatego go wybrałem. Na początek fotki jak to wyglada, jak tylko odzyskam aparat zrobie szczegóły: Cytuj
Desaxe Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Ładnie pomalowany, fajne kolorki Napiąłbym jeszcze nieco mocniej linkę antenową Cytuj
Apache Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Bardzo ładny. Pięknie pomalowany. pozdrawiam Cytuj
jonnym Napisano 10 Listopada 2013 Autor Napisano 10 Listopada 2013 Dzieki wszystkima za komentarze. Jezeli chodzi o linke anteny to juz bardziej sie napiąsc jej nie da.to klej przy oszkleniu ja tak ułozył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi