hardy1987 Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Jutro sylwester, więc mogą powstać jakieś komplikacje Po wielu perturbacjach spowodowanych zarówno przeze mnie jak i inne czynniki udało się tą wyboistą relację doprowadzić do szczęśliwego finału. Przyznam że fakt prowadzenia relacji na forum dodatkowo motywował mnie do jej ukończenia, gdyby nie to jaskółka pewnie wylądowałby w pudle, i spędziłaby w nim co najmniej z rok tak jak wiele innych projektów. Dziękuję wszystkim za wsparcie, sądząc po ilości wyświetleń wątek cieszył się dużym zainteresowanie co i mnie również cieszy Z powodu ograniczonego miejsca w mojej gablocie zdecydowałem się na niedoklejanie działa, które zresztą i tak do mnie jeszcze nie dotarło pasy dokleję w najbliższym czasie. Generalnie jestem zadowolony choć, wiele rzeczy mogłem zrobić inaczej, a lista błędów na pewno jest dłuuuuga, koniec ględzenia wrzucam fotki. Tyle, mam nadzieję że się podobało się :P Pozdrawiam hardy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi