hardy1987 Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Jutro sylwester, więc mogą powstać jakieś komplikacje Po wielu perturbacjach spowodowanych zarówno przeze mnie jak i inne czynniki udało się tą wyboistą relację doprowadzić do szczęśliwego finału. Przyznam że fakt prowadzenia relacji na forum dodatkowo motywował mnie do jej ukończenia, gdyby nie to jaskółka pewnie wylądowałby w pudle, i spędziłaby w nim co najmniej z rok tak jak wiele innych projektów. Dziękuję wszystkim za wsparcie, sądząc po ilości wyświetleń wątek cieszył się dużym zainteresowanie co i mnie również cieszy Z powodu ograniczonego miejsca w mojej gablocie zdecydowałem się na niedoklejanie działa, które zresztą i tak do mnie jeszcze nie dotarło pasy dokleję w najbliższym czasie. Generalnie jestem zadowolony choć, wiele rzeczy mogłem zrobić inaczej, a lista błędów na pewno jest dłuuuuga, koniec ględzenia wrzucam fotki. Tyle, mam nadzieję że się podobało się :P Pozdrawiam hardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Mnie się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Mnie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi