Blofeld Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Zakupiłem toto na popularnym portalu aukcyjnym. Model raczej niedostępny już w sklepach. Jako, że nie można zobaczyć zawartości pudełka na mojehobby, to może in-box kogoś zainteresuje. Model został wyprodukowany przez Revell-Monogram / ProModeller, pakowany również swego czasu przez Accurate Miniatures z klapami Eduarda. Ogólnie ładnie zdetalowany - wgłębne linie + wypukłe nity gdzieniegdzie: Kilka detali jest naprawdę niezłych: szczególnie tablica: oszklenie o.k: i kilka słabych punktów: fotel z odlanymi pasami podpis producenta oraz ślady po wypychaczach w miejscach trudnych do usunięcia: Kalki chyba nie do użycia... Ogólnie uważam, że warto takiego upolować. Ostatnio widziałem przynajmniej 2szt. na aukcjach. Jak skończę Skyraidera to się za niego wezmę. Nie wiem tylko co zrobić z klapami - połączenie plastiku i PE zakłada złożenie ich w pozycji zamkniętej. Lepsze klapy produkuje Eduard i Part, ale koszmarnie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi