Pafica Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Oglądając ostatniego model fana w oczy rzuciła mi się dioramka Michała Tafila, przedstawiająca Garbusa na kamienistej drodze, obok skał. O ile sam VW, jak i stojąc a obok figurka zrobiły na mnie spore wrażenie, o tyle skały wywołały mieszane uczucia. Sam chciałem spróbować i sknociłem winietkę, ze starego kubelwagena academy, figurek matchboxu i pokruszonego bloczka budowlanego jako skały. Co prawda winietka nie jest skończona, ale pewnie w najbliższym czasie nie będę miał aparatu, więc daję zdjęcia teraz. Najbardziej zadowolony jestem ze skał, najmniej z figurek. Zapraszam do wyśmiewania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Sam model mi się podoba, jak to taka mała skala, tak samo figurki. Podstawka nie jest taka zła, a najbardziej podoba mi się z niej ten duży kamień czy co to jest. Jak to coś wykonałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 a najbardziej podoba mi się z niej ten duży kamień czy co to jest. Jak to coś wykonałeś? i pokruszonego bloczka budowlanego jako skały. A co do dioramki to skała Ci fajnie wyszła, miła dla oka Kubel jak to kubel academy mam ten model i kiepski jest że głowa boli. Z tego co widzę to koło zapasowe ma chyba szew i łopata jest niedomalowana. U figurek podobają mi się spodnie tego co klęczy, są ładnie wycieniowane. Ogólnie chyba skałą była Twoim głównym celem (moje wrażenie) i wyszła super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2008 Ogólnie chyba skałą była Twoim głównym celem (moje wrażenie) i wyszła super! Dokładnie, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 pokruszonego bloczka budowlanego jako skały. Ojj przepraszam, nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Model wygląda jakby ktoś wcisnął go w ziemie w tym miejscu, a nie jak by tam wjechał. Poza tym przy takim upacianiu szyb kierowca nic by nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Najbardziej podoba mi się ta skała i podłoże. Naprawdę dobrze i realistycznie zrobione. Palemka jak mniemam pochodzi z zestawu Matchboxa z działem Wespe, podobnie mechanik grzebiący przy silniku tym ogromnym kluczem. Ogólnie winietka sprawia dobre wrażenie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Bardzo fajnie zróżnicowany stosunek pz grau do dkgb. Oceniał poszczególnie nie będę, jako całość miła dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi