szymond Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Witam. Mam nadzieje że model sie komuś spodoba . Życze miłego ogłądania. A tu zdjęcie silnika Cytuj
hanuszczak Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Ladny model.podoba mi sie brudzenie.Bedzie jaks podstawka? Cytuj
szymond Napisano 1 Maja 2009 Autor Napisano 1 Maja 2009 a nie wiem jeszcze czy bedzie podstawka Cytuj
reggy Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Szkoda, że nie zaszpachlowałeś łączeń przednich błotników z resztą pojazdu - razi z obu stron. Zamalowałeś reflektor? Materiał na dachu odstaje, kształt nie jest trudny i można było pokusić się o zrobienie nowego z chusteczki nasączonej wikolem albo jakiejś masy modelarskiej, np. green stuffu. Cytuj
szlachcik1 Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Szpary wielkie, imitacja piachu zbyt ogromnie ziarnista i w dziwnych miejscach jest, normalnie tam by się nie utrzymał piasek i ślad palucha na szybie bocznej pracuj dalej Cytuj
albert091283 Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Ładnie Ładnie tylko faktycznie jest troszeczkę małych niedociągnięć, ale jak na drugi samodzielny model jest naprawdę nieźle. Tak trzymaj. Cytuj
imek46 Napisano 2 Maja 2009 Napisano 2 Maja 2009 A on brał udział w rajdzie Paryż - Dakar. Zdecydowanie za dużo piachu i nie w tych miejscach. I te szpary, ale model ogólnie ładny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi