kat Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Chciałbym wam pokazać kolejną z moich samoróbek, materiał to karton, skala 1:72. Malowanie niestety nie wyszło najlepiej, chciałem uzyskać efekt transparentnej farby aby nie całkiem zamalowywać druk. Miało być dobrze, a wyszło jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 dla mnie git ajak chodzi o72jką to już całkiem git .jak byś mógł to podrzuć plany na priwa poadrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Doceniam pracę z racji materiału , ale wygląda mało realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2009 OLO, korzystałem z planów z tej stronki: http://www.panzerbaer.de/colours/us_carc_asv_m1117.htm Adam, docelowo ten model stanie na naczepie HETa, i może jeszcze soc z nim zrobię aby poprawić jego wygląd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Dzieki za link ale dla mnie rozłożyć model na płasko to czarna magia narazie OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 Olo, porozkładany model może być Twój za jedyne 4$ Klik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi