luki_wrc Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Nie była to nieobecność bezczynna ale nie miałem chęci do zrobienia fotek i wrzucenia modeli na forum Przedstawiam Stuga III ausf.B w malowaniu z Polski czerwiec 1941 roku Model malowałem akrylami pactry i brudziłem suchymi pastelami, jest to moja pierwsza próba brudzenia i nie wiem czy idę w dobrym kierunku. Do modelu we własnym zakresie dorobiłem część zewnętrznego okablowania która nie ma niestety zbyt wiele wspólnego z oryginalną instalacja oraz mocowania na zapasowe ogniwa gąsiennic z przodu oraz tyłu. strasznie się nagadałem a teraz fotki i proszę o ocene: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Trochę "krwawi" ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 ta rdza trochę jakoś "dziwnie " wygląda Może bardziej to rozmaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 wnętrze bardzo sterylne ale tak to piękna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_wrc Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2009 W rzeczywistości te zacieki nie są aż tak "krwawe". Musze jeszcze popracować nad fotkami. Drak: Bałem się zacząć je brudzić, bo nie wiedziałem za bardzo jak i bałem się coś zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi