luki_wrc Napisano 26 Sierpnia 2009 Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Nie była to nieobecność bezczynna ale nie miałem chęci do zrobienia fotek i wrzucenia modeli na forum Przedstawiam Stuga III ausf.B w malowaniu z Polski czerwiec 1941 roku Model malowałem akrylami pactry i brudziłem suchymi pastelami, jest to moja pierwsza próba brudzenia i nie wiem czy idę w dobrym kierunku. Do modelu we własnym zakresie dorobiłem część zewnętrznego okablowania która nie ma niestety zbyt wiele wspólnego z oryginalną instalacja oraz mocowania na zapasowe ogniwa gąsiennic z przodu oraz tyłu. strasznie się nagadałem a teraz fotki i proszę o ocene: Cytuj
Beuzebub Napisano 26 Sierpnia 2009 Napisano 26 Sierpnia 2009 ta rdza trochę jakoś "dziwnie " wygląda Może bardziej to rozmaż Cytuj
Drak Napisano 26 Sierpnia 2009 Napisano 26 Sierpnia 2009 wnętrze bardzo sterylne ale tak to piękna sztuka Cytuj
luki_wrc Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Napisano 26 Sierpnia 2009 W rzeczywistości te zacieki nie są aż tak "krwawe". Musze jeszcze popracować nad fotkami. Drak: Bałem się zacząć je brudzić, bo nie wiedziałem za bardzo jak i bałem się coś zepsuć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi