Radek Filipek Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Witam! Ostatnio udało mi się poskładać model BWP 2D w wersji z Afganistatnu. Model to zvezdowy przepak dragona. Moim zdaniem jeden z najfajniejszych modeli pakowanych w pudełka zvezdy. Ciekawy pojazd i niezłe wykonanie modelu. Niestety do szpachlowania cały przód, ale da się to przeżyć. Relaksacyjny projekt prosto z pudła, ale gdyby ktoś chciał coś więcej, to konieczne będą blaszki edka... Jak podaje producent, malowanie z Bagram z 1987 roku. W modelu był dodatkowo trał przeciwminowy, ale ten konkretny pojazd go nie posiadał, więc sobie go odpuściłem. Gdyby ktoś potrzebował, chętnie odstąpię... Oto fotki: Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Dla mnie bomba! Fajne malowanie i afgański kurz. Podoba mi się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 Dzięki Mart! Kilka nowych fotogramów, przy innych ustawieniach aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Czołem Radku !!! Superowy modelik Ci się udał Świetne kolorki, fajnie przykurzony... nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Tak sie przyglądam nowym fotkom... Rozwiązałeś jakoś kwestię wizjerów? Może warto tam coś wstawić? Chyba, że na zdjęciach nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Model fajowy Tak jak wyżej napisali Kurzenia nigdy bym lepiej nie zrobił. Teraz się przyczepię.... żółty kolorek bardziej pasowałby mi do Challengera z Iraku Ale to nie psuje efektu końcowego ("nabiadoliłem" jak fachowiec, a jak jest na prawdę - każdy wie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi