lordigla Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 To już ostatni dziś, panzer III spod Leningradu ( stara jak świat, robiona jak byłem piękny i gładki i młody ;]) Model Revella, 1/72 Troche zabawy, ale jest jak jest ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Zdjęcia lekko nieostre, ale model fajnie obśnieżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Podkladka pod diorame jakos tak nie pasuje za bardzo. Sniego bardzo fajnie za to wyglada - zrob wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzgwrzd Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Z czego zrobiony jest ten śnieg i jaką techniką ? Konkretnie bym prosił o metodę nakładania na pojazd takiego śniegu no i oczywiście jak napisałem na początku z czego sie go robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordigla Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 yyy śnieg w spray-u ( zwykły sztuczny śnieg wyleżane jakieś pare miesięcy w szafie i popsikane ;D ) Co do nakładania, to tak ukłąd jezdny bo robiłem ślady na gotywym już to zostawała, natomiast reszta to od tak ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi