Liteonit1 Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 Witam! Przedstawiam ostatnio popełniony modelik - LAV-R z Trumpka skala 1/72. Małe maleństwo które mi się wyśmienicie składało bez żadnych problemów. Niestety pod koniec okazało się że każde koło ma inną wysokość i w rzeczywistości na idealnie płaskiej powierzchni tylko 3 koła dotykają podłoża - detal Poza tym wybrałem dla modelu malowanie z Afganistanu (ISAF) Amerykańskich Sił Zbrojnych. Jednostka fikcyjna, powiem więcej dodałem mu kilka elementów wg. własnej twórczości m.in. inne lusterka, przednie światła oraz skrzynka z narzędziami w tylnej części pojazdu. Tylne lampy też inaczej są zrobione. Wrzuciłem na transporter mocniejszy karabin maszynowy Browling 50cal. Dla mnie bomba Spójrzcie: Z góry dzięki za wszystkie komentarze i opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Poza tym wybrałem dla modelu malowanie z Afganistanu (ISAF) Amerykańskich Sił Zbrojnych. LAV-R jest używany tylko przez USMC a ten siła rzeczy nie uzywał go w Afganistanie. Wrzuciłem na transporter mocniejszy karabin maszynowy Browling 50cal Technicznie raczej niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 9 Maja 2010 Autor Share Napisano 9 Maja 2010 Dlatego jak pisałem - robiłem po swojemu ;] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi