EDI Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Witam wstawiam następne nocne wypociny pod ocenę. Jest to Jagdtiger prosto z pudła plus figurki spadochroniarzy niemieckich dla urozmaicenia zrobiłem małą podstawkę z drzewkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 ogolnie widac ze calkiem ladna scenka z tym ze zdjecia bardzo kiepskie. czy drzewko to patent z gabka oblepiona jakims majerankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 No fotki są nienajlepsze ale to max wydajności mojego sprzętu. Drzewko to gałązka z żywopłotu do której dokleiłem kawałki gałązek z jakiegoś parkowego krzaka ( przypomina koper w dużym pomniejszeniu) jak znajdę zamieszczę fotkę to wszystko spryskałem wikolem no i na koniec majeranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi