michal1702 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Witam. To mój drugi model w życiu(z pierwszego nie jestem zadowolony) i na tym forum. Moim pierwszym modelem był Cargo Truck z poprzedniego roku, ten model skończyłem tydzień temu. Piszcie to co o nim uważacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Jeżeli chodzi o realizm to niemcy nie używali takich kamuflaży (z tego co wiem), ale jeśli chdzi o sam model i to że jest twojim drugim to jest idealnie Ps. i jeżeli będzie in stał na kej dioramie to trzega poprawić układ jezdny (bo strasznie lewituje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Co do lewitowania to masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Oprócz tego wiele części jest niedopasowanych, a przy okazji podaj firmę i skalę Ps. O kurcze ile błędów napisałem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Niestety na tych zdjęciach nie widać niektórych szczegółów ale wydaje się że lufa jest niekompletna.A tak na marginesie daj sobie spokój z fotosikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi