General Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Witam Tydzień temu ukończyłem model z tematu. Dorzuciłem mu na pakę parę amerykańskich akcesoriów które zachowałem z poprzednich zestawów, jedynie szpulę z kablem dorobiłem. Planuje też zrobić małą podstawkę przez co na dniach otworzę wątek warsztatowy gdyż będę potrzebował paru porad gdyż w robieniu dioram jestem zielony. Nie wiem do końca jak z ostrością fotek ponieważ robiłem bez lampy błyskowej. Jakby co to piszcie, zrobię nowe i wrzucę. Wszelkie komentarze, porady i uwagi mile widziane. Miłego oglądania. :-) Farby: Tamiya, Vallejo, Humbrol Pigmenty: Vallejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2013 Po paru informacjach wrzucam nowe zdjęcia gdyż poprzednie były za bardzo nieostre. Mam nadzieję, że na tych będzie widać znacznie więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Spoko ciężarówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Fajna ciężarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi