ziolek Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam serdecznie. Poniżej zdjęcia ostatniego szkraba - model to Dragon + lufka RB + figurki Caesar'a; malowanie Vallejo. Roslinność to zbieranina różnych akcesoriów Polaka. Zdjęcia niestety wyciągnęły wiele niedoskonałości (np. na figurancie pod drzewem widać łączenia form - głupio, że tego nie zauważyłem, "słabiutka" podstawka, itp). Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Dobrze to wyszło - scenka b.ładna choć te kamienie mi nie pasują - ich kolor się nie komponuje i jakoś tak wbrew zasadom grawitacji wiszą jeden na drugim. Bardzo ładnie malujesz tak niewielkie figurki, choć chciałbym ich większe zbliżenie. Nie moja skala ale Twoja praca zdecydowanie zasługuje na docenienie jubilerskiej roboty.Pozdrawiam. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi