adamus Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Witam.Chciałbym zaprezentować Wam mój pierwszy model pojazdu wojskowego.Model jest już wiekowy.Wykonałem go pod koniec 1988 roku. Pozdrawiam. adamus.,,,,,,,[/img], Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 ..a w wieżyczce beata kozidrak w swoich ulubionych lajkrach pantery Ale ty mnie lubisz denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Nie, dziękuję. Pójdę za dobrą radą kolegi ******* Model jak na taki wiekowy wygląda bardzo fajnie. Czy można się dowiedzieć jaką farbą malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 6 Maja 2013 Autor Share Napisano 6 Maja 2013 Witam. Model był malowany Humbrolem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 Jesteśmy pewni że to 222 a nie 223 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 Daniel, jesteśmy pewni że to 223. Ale było blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 12 Maja 2013 Autor Share Napisano 12 Maja 2013 Witam.Rzeczywiście jest to 223.Pomyłka przy wpisie.Z góry przepraszam.Dziękuję za komentarze.Pozdrawiam. adamus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antek :) Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 fajne!!! stare, ale jare :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi