arkady Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Witam, mój pierwszy czołg; sklejony w większości na urlopie; model z pudełka i z tego co znalazłem podczas wycieczek (np. piasek z Białej Wisły, lufy zakupione w aptece w Szczawnicy, patyczki zwędzone w kawiarni) Zabawę przedłożyłem nad prawdę historyczną więc złożone (np. tłumik), pomalowane i oznakowane cokolwiek przypadkowo. Z ciekawszych odkryć chemicznych to AK 'Wet Effects Fluid' - położony na błoto sprawił, że wyglądało ono 'świeżo' - czyli mokro. Z porażek to kalkomania - bardzo gruba, zbytnio rozcieńczyłem sido i trochę się błyszczą. Ogólnie całkiem fajny model, nieźle spasowany, dużo szczegółów (nity, zawiasy drzwi) - muszę sobie a7v i whippeta do kompletu dorobić. I użyte środki AK: - winter streaks - rozmazane po pancerzu urozmaiciły jego kolor - dust effects - jasne zachnięte błoto; reszta błota to pigment kremera utrwalany matowym lakierem vallejo - wet fluid - 'moczenie' błota Dzięki, Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Podoba mi się podstaweczka,na plus - ''wymiana'' kmów na ''Lewisy''. Nie leży mi kolor Marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi