Jarzomb Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Witam wszystkich modelarzy. W składanie plastikowych modeli bawiłem się będąc dzieckiem jednak z wiekiem znalazły się inne zainteresowania i nie koniecznie lepsze i mądrzejsze Aktualnie mam 23 lata i ostatnio stwierdziłem ze fajnie będzie wrócić do pasji z dzieciństwa. Jest to mój pierwszy model złożony po 13 letniej przerwie. Robiłem go pędzlem i aerografem. Model składało mi się bardzo przyjemnie i jedyny problem był tylko z dopasowaniem płyt na wieży. Cały model prosto z pudła bez żadnych dodatków Każdą krytykę przyjmę na klatę ale jeszcze bardziej czekam na pomocne rady. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Cytuj
Jarzomb Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 Poleca ktoś jakiś dobry hosting zdjęć żeby te fotki w poście były większe i nie trzeba było na nie klikać aby zobaczyć w normalnych rozmiarach? Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Google+ udostępniasz fotke otwierasz i klikasz aby skopiować url grafiki i wkejasz na forum Cytuj
Jarzomb Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 Jak robiłeś zimowy kamuflaż? Dałem zielony podkład, na to airbrushem zrobiłem biały kolor zastawiajac troche zielonego i na koniec suchym pędzlem dodałem ciemnej zieleni Chyba na lakier do włosów Chyba na lakier do włosów Nie rozumiem? Cytuj
Zekar Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Chodzi o metodę tzw. "na lakier do włosów" łatwy sposób na zrobienie efektownego zimowego kamo lub obić. Zajrzyj tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=38475 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi