erolo2000 Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Witam Waszmościów dziś ostatni raz . Temat kolejny germański torowiec z rodziny. operował na terenie Jugisławii i Grecji w latach 1943-44. Z warsztatu: Gotowy: W tej chwili na warsztacie: Na Andrzejki będzie gotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Fajny ale jakieś tory by mu się z większym braciszkiem przydały Ja tego malucha w polskich barwach planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 16 Listopada 2014 Autor Share Napisano 16 Listopada 2014 No własnie kiedyś znalazłem http://derela.republika.pl/drsok.htm , ale ja germańców na razie robię Polacy od 2016 start : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi