Melnikov Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Model malowany pędzlem farbkami revell'a. Nie jestem z niego wybitnie zadowolony. Skala 1:72 jakoś nigdy mi się nie podobała jeśli chodzi o pojazdy no i przekonałem się o tym jaka jest trudna na własnej skórze. Wszystko strasznie ciasno zbite koło siebie i jest ciężko osiągnąć żądany efekt. No ale prawdopodobnie jest to jedyny pojazd w tej skali jaki zrobiłem i nie planuję więcej działać z 1:72. Nie licząc samolotów ;) Tym razem zmieniłem tło. Pozdrawiam: Mel Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 mam go skończonego tyle,że z Academy. Faktycznie maleństwo.Ale i tak dwa razy wiekszy od kettenkrad'a w tej samej skali. :-) sprzydałyby się lepsze zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Nowe zdjęcia. Teraz kolory wyglądają jak w rzeczywistości ;) Pozdrawiam: Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi