Artek Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Witam!! No i pojazd skończony. Uratowany od śmietnika stoi sobie teraz pod drzewkiem na zielonej łączce wraz z zagubionymi załogantami. Miłego oglądania życzę Pzdr Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Generalnie bardzobardzo mi sie podoba, te listki troche raza na drzewie - przy takiej ilosci powinny byc bardziej jesienne + no i galezi za mało, takich drobniejszych, Prosimy o info co do materiałów uzytych o ile to nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Bardzo ładna dioramka. Mam ogromna prośbę abyś zdradził z czego zrobiłes trawkę i gdzie takie coś można kupić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Sama diorama jest kapitalna ale mam pare uwag: -na figurach ZDECYDOWANIE przesadziłeś z suchym pędzlem -drzewo wgląda jakby zostało zrobione z masy papierowej -wash na twarzach figurek powinien być ciemno rdzawy (taki czerwono- brązowy) a nie brązowy bo nie wygląda to zbyt dobrze no i to w zasadzie wszystkie moje uwagi. Do niewatpliwych plusów tej dioramki należą: -podłoże (piach i trawa) -wygląda kapitalnie te kwiatki... jak ułożyłeś trawę a kolor ziemi zawdzięcza pigmentom -realistyczny pojazd -no i figurki no gdyby nie wyżej wymienione wady ale jest w miarę dobrze To na tyle, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 jak ułożyłeś trawę Question Wyglada mi to na trawę elektrostatyczną. Ciekawe czym zostaŁa "podniesiona", elektrosadzarką czy inną techniką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 Witam. Trawa to produkt firmy Polak. Sadziłem go tak że smarowałem podłoże wikolem a potem pionowo z góry trawkę i tyle. Podłoże malowane akwarelkami. Pzdr Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Używałeś w tym modelu jakichkolwiek firmowych pigmentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Szukam tej trawy i znaleźc nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 20 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2007 Używałeś w tym modelu jakichkolwiek firmowych pigmentów ? Nie. Sproszkowałem sobie suche pastele wymieszałem kolorki i naniosłem na autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 No i po tej winietce widać że nie trzeba wydawać nie potrzebnie wielkich pieniędzy na drogie pigmenty itp. itd. Wystarczy troche inwencji... Pomysł dobry wykonanie BDB ale rzeczywiście na figurkach troszke za dużo suchego pędzla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 I bardzo dobrze, że go uratowałeś, bo bardzo ładnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi