Piotr_P Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Kolejny z moich model ,który skończony był jakis czas temu. Znany model Tygrysa Królewskiego ze stajni Revell. Bardzo dobry model. W porównaniu do Tygrysa z Italeri ,ktorego również kiedys sobie kupiłem w celu styrania w błocie, to tego porównania nie ma. Przepaść wręcz. Z dodatków lufa RB Model oraz zimmerit z Eduarda dedytkowany właśnie do Revella( nie nadaje się do Italeri !!!! Za krótki na kadłub i wieżę. ). Kalkomania Armo 72411. Malowanie w barwach Heeres Panzer Abteilung 505 z okresu walk na terenach Polski. Użyłem bazowy Dunkelgelb Tamiya,saturacja AK Interactive. Brąz to AK Interactive. Gąsienice Tamiya XF-84. Pigment Vallejo Light Sienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Używałeś jakiś płynów do kalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Niestety nie. Na wieży nie. Skończył się. Na lufie jest. Ale też nie do końca ładnie siadły,na prawej stronie bardziej sie błyszczą. Kupiłem Micro Sol . Może jeszcze nie za bardzo potrafię go używać choć filozofii nie ma. Jako płyn pod kalki bardziej mi Humbrol przypasował. Całość prysnąłem matem ,a i tak błyszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Bardzo fajnie wyszedł. Ja bym próbował po samych kalkach pędzelkiem pociągnąć lekko rozcieńczonym mat- lakierem 2 warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Mi kiedyś jak tak błyszczały to zmatowiłem je troszeczkę... kolorem bazowym. Z dużej odległości delikatna mgiełką. Wyglądają wtedy jak lekko zabrudzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Zarąbiście Na większych fotkach jak w 35 Podstaweczka śliczna dodaje życia i uroku tym '' maleństwom'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi