Pafica Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Dragon. Chyba mój 5 model. Największą wadą modelu są koła, które się nie mieszczą czego efektem jest wzburzone morze w układzie jezdnym. Niedomalówki, przesadziłem z rdzą, ślady kleju. Nie poprawiam go, bo nie cierpię robić czegokolwiek przy skończonych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Mógłbyś zrobić trochę lepsze zdjęcia? te są trochę ciemne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 Jaśniejsze zdjątka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 O dzięki a model bardzo ładny chciałbym żeby mi taki wyszedł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 Ha ha ale zabawne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Przydał by się wash bo teraz wygląda jak prostopadłościenna bryła, i przybrudzenie bandaży proporcjonalnie do gąsek. Jak nie poprawiasz to trudno, ale wg mnie teraz wygląda nijak. Pamiętaj żeby dokładniej wycierać suchy pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Poczytaj sobie o wash'u, obiciach, brudzeniu i generalnie jak robic slady eksploatacji. I zastosuj to na modelu, zobaczysz ze bedzie lepiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Ha ha ale zabawne.. serio mówie bo nie miałem jeszcze nawet doczynienia z malowaniem modelu (zbieram na pierwsze farbki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 I działo jest jakoś dziwnie wklejone, osłona jest za bardzo wysunięta do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 11 Marca 2008 Autor Share Napisano 11 Marca 2008 Możliwe, nie znam się na osłonach Stugów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi