Przemo1CK Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam! Wczoraj w nocy nareszcie ukończyłem model, który kleiłem od dłuższego czasu... Postanowiłem wykonać prowizoryczne malowanie zimowe, użyłem kół żywicznych z płozami firmy tank workshop, wskaźniki szerokości pojazdu wykonałem ze szpilek, klapę zasłaniającą grill z patyczka po lodzie... Na pewno zmienię ładunek na pace, która jak widać jest czyściutka... ale na razie muszę znaleźć jakieś ciekawe dodatki... Pozdrawiam Przemo Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 jak zwykle krzywe nakładki zaciemnienia na lampach zrobiłeś to z premedytacją? co do znaczników skrajni.. niestety wyglądają nadal jak szpilki.. może jakiś drut, sznur czy coś innego by się przydało do zamocowania tej dechy? i może lekko chlapnij go białym.. ogólnie ciekawie skomponowane białe mazanie.. szkoda, że każdy z sopli pod innym kontem i w inną stronę.. będziesz do tego robił podstawkę? chociaż malutką.. z jakimś elementem również przysypanym śniegiem i świadczącym o dłuższym pobycie wozu w tym miejscu.. może z nawianym z jednej strony śniegiem.. co to jest to żółte na podwoziu? żółty śnieg? Cytuj
Przemo1CK Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Napisano 29 Sierpnia 2008 jak zwykle krzywe nakładki zaciemnienia na lampach A ja znów powtarzam - to był jeden element, cała lampa jest pod pewnym kątem przyklejona szkoda, że każdy z sopli pod innym kontem i w inną stronę.. U mnie na dachu też tak było i się nie czepiałem będziesz do tego robił podstawkę? chociaż malutką.. z jakimś elementem również przysypanym śniegiem i świadczącym o dłuższym pobycie wozu w tym miejscu.. może z nawianym z jednej strony śniegiem.. Będę robił co to jest to żółte na podwoziu? żółty śnieg? To jest taki rdzawo-brązowy kolor, który ma przebijać na zewnątrz, jako że to ma być pojazd z końca zimy... czyli błoto + nagłe opady śniegu Pozdrawiam Przemo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi