luk_p Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Przedstawiam drugi i ostatni mój złom- Chevy El Camino. Robiony był podobną techniką jak prezentowana wcześniej Corvette czyli farbka humbrol, suchy pigment + skarby kuchni. Odkryłem, że na rdzę idealnie nadaje się papryka w proszku:) Pozdrawiam! A tak wyglądał po wyjechaniu z fabryki GM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 El Camino... Mój ulubiony amerykański samochód "roboczy". Model jest świetny, podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 jeszcze zdjęcie środka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 super to zrobiłeś bardzo realistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi