BEDU Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Siemka Jest to RANGE ROVER z firmy Bburago w skali 1/24 lista zmian jest krótka: - nowy lakier kameleon - nowe felgi spinery - drobne poprawki przednich świateł - gazetki GT w bagażniku - w najbliższym czasie mam zamiar w bagażniku zrobić car-audio FOTKI: FOTKI po poprawkach kół i dodatkach: w tej chwili trwają prace nad bagażnikiem w którym będzie car-audio i od razu sie pochwale ze mój model trafił do gazety MAXI TUNING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Za felgi, wystające poza zarys karoserii masz zabrany dowód rejestracyjny hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 wiem o tym :P ale już poprawiłem i siedzą tak jak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 hehe to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 wiem o tym :P ale już poprawiłem i siedzą tak jak ma być To poprosilbym o zdjecia z poprawionymi kolami, bo ten set up, ktory prezentujesz, jest niezbyt estetyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi