D.Beck Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Serdecznie witam wszystkich konkursowiczów! Niestety z przykrością muszę was poinformować, że nie udało mi się skończyć Indiana w terminie określonym przez regulamin. Udało się wykonać 95%. Tak więc pozostaje mi jedynie zaprezentować zdjęcia modelu nie kompletnego. Wszystkim serdecznie dziękuję za miłą zabawę! Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Super model. Pełen szacunek za niego. Cały czas przeglądałem warsztat i jestem pełen podziwu, dodać to że model robiony od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Skończony czy nie, to jest po prostu inna liga i porównywanie tego modelu do reszty to trochę jak porównanie drużyny ekstraklasowej z drużyną A klasową, prawie to samo, prawie robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi