Danonek31 Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Witam. Jest to mój pierwszy model więc nie jest tak doskonały jak wasze. Postanowiłem skonstruować Scanie R620 atelier po drobnych przeróbkach. A o to parę zdjęć: W przyszłości chce mu założyć halogeny i wolny wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Jak na pierwszy model jest ok. Mogłeś pomalować osłonę przeciwsłoneczną,ale to szczegół ogólnie model ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Co to są za białe kropki za szybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 To są wloty wentylatora. Trochę mi nie wyszło malowanie tego bo miałem za duży pędzelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Mam pytanko.Końcówki przewodów powietrza są wykonane przez Ciebie czy jakieś gotowce?Prosiłbym o ich dokładniejszą fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Te proporczyki chyba troszku za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Ładny, ale na twoim miejscu zrobił bym jeszcze wypełnienie kloszy oraz kierownice i deske rozdzielczą pomalowałbym na czarno. Chociaż kolumne kierownicy, nie koniecznie od razu całą deskę Bardzo ładne fotele ci wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Końcówki przewodów są wykonane prze zemnie. Proporczyki są trochę duże zgodzę się lubo89 z tobą. Dzięki za rady z pomalowaniem wnętrza ale te malowanie może wykorzystam do następnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi