myeti Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Witam Wczoraj ukończyłem tego oto Lexus`a w 99%. Model średni pod względem wykonania (dośc dawna data produkcji) ale cieszy oko Nie obyło się bez paru przeróbek (np. nie można idealnie spasowac podwozia i musiałem skrócic prawy tylny amortyzator) Pozostał mi tylko do wklejenia tłumik (schnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Bardzo ładny Lexus Wydaje mi się, że trochę za szerokie te uszczelki przednich lamp i przy tylnych też tam Ci chyba idealnie nie wyszło. Przydałby się lekkie zaciemnienia na liniach podziałowych Ale ogólnie nie ma się co czepiać model fajnie wygląda. Bardzo ładny lakier. To jakaś samochodówka? Jak tak to jakiej firmy ? Świetny gust z dobraniem tych felg. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Wygląda na czysto złożony, ale popracuj nad szczegółami. Linie podziału blach są pozalewane lakierem. Kratka w zderzaku też nie wygląda zbyt atrakcyjnie. Co to za farba, którą malowałeś karoserię? Ziarno metalica wydaje się zbyt grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Farba na kaście pochodzi z palety Gunze Metalic Red. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi