myeti Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Witam Model został ukończony w czasie mniej więcej pół roku (głownie z powodu braku czasu). Jak to Tamiya już nas przyzwyczaiła, nie było żadnych niespodzianek (prócz kilku z mojej głupoty ;/ ) W modelu zmienione felgi i znaczek z przodu. Miłego oglądania. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Witam Pomimo: - Nieco niechlujnej okolicy przedniego znaczka; - Lekko przekrzywionego napisu Carrera GT z tyłu; - Grubszej powłoki lakierniczej na prawym tylnym błotniku (chyba, że to tylko złudzenie opytczne); - Wyjechanej srebrnej farby na prawym wydechu; - Niewyszlifowanych śladow po wypychaczach na wewnętrznej części klapy silnika; - Zdjęć nie oddających w pełni elegancji Twojej Carrery. Twój model bardzo mi się podoba. Wybrałeś świetny kolor, zarówno karoserii jak i wnętrza, a felgi moim zdaniem idealnie uzupełniają sylwetkę twojego Porsche. Grtuluję i czekam na kolejny wózek z Twojego warsztatu! Pozdrawiam Kornik P.S. Co masz teraz w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 29 Lipca 2010 Autor Share Napisano 29 Lipca 2010 Witam Ta okolica znaczka to właśnie przez moją głupotę (lecz bardzo widoczna w słońcu na fotkach) planuję zasłonić to troszkę większym znaczkiem Porsche.. Co do powłoki to na całym aucie jest jednakowa.. Zawsze maluje mgiełką przy "przykręconym" aerografie. Poza tym Wiecie dobrze, że niektóre błędy wyłapuje się właśnie po "sesji" A w planach mam śmigłowiec Apache - to tak na chwilową ucieczkę od cywili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi